У вівторок, 12 січня, майже на всій території України очікується відносно суха погода. При цьому сніг можливий лише на Заході та Півдні країни.

Як повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці, в цей день Україна поки перебуватиме в зоні впливу потужної смуги високого атмосферного тиску, яка витягнулася від Атлантики через північ Італії, Угорщини в Україну.

Згідно з прогнозом Діденко, істотних опадів у більшості наших областей не передбачається.

"А ось 13-го січня нам буде дуже цікавий циклон Bartosz, який готується увірватися в Україну з півдня. Він суттєво ускладнить погоду на південному сході України, на Сході та на Сумщині - мокрий сніг, дощ, сніг, налипання мокрого снігу, сильний вітер", - попередила синоптик.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У західних і центральних областях вдень температура повітря складе до +3 градусів. Синоптики Укргідрометцентру очікують невеликий сніг у Чернівецькій, Івано-Франківській та Закарпатській областях.

У північних областях – малохмарно і сухо. У вівторок температура повітря вдень становитиме близько +1 -1 градуса. Вночі мороз до -6 градусів.

У східних регіонах буде сухо, але морозно. Стовпчики термометрів вдень знизяться до -2 градусів, вночі – до -7 градусів.

На Півдні України вдень температура підвищиться до +2 градусів, нічна температура становитиме -1 -3 градусів.

погода на 12 січня, фото з сайту Укргідрометцентр

Нагадаємо, весна засушить землю до тріщин: синоптик попередив українців тривожним прогнозом.

Як повідомляв портал Знай.uа, вчені назвали 4 причини постійного почуття холоду: від гормонів до судин.

Також портал Знай.uа писав прогноз погоди на 2021: на українців чекає літо в травні та зима на контрасті.