Головний герой шостого сезону реаліті "Холостяк" і зірковий тренер проекту "Зважені та щасливі" Іраклі Макацарія продовжує радувати своїх шанувальників фотографіями в соціальній мережі Instagram.

За його життям стежать понад 470 тисяч осіб, з якими він зараз поділився безліччю архівних знімків з дитинства і заявив, що тепер вони знають про нього все.

"Тепер ви знаєте про мене все ♪
Бачите зміни? 😁
#maqatsa # Дитинство #georgian", - написав він у підписі до публікації.

Всі ці фотографії зроблені в різні роки його життя. На них дуже важко впізнати Іраклі Макацарію, який зараз змужнів і носити легку борідку.

Макацарія, скріншот: Instagram
Макацарія, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"6/7фотка залікова😂👍👌😎😂😊😘", "Красунчик чоловік😘в будь-якому віці😍", "З роками все краще🔥", "На сьомій фотографії особливо гарний!😊 👏 ", "Глобальні зміни👏 🏻", "супермен ви супер пупер красивий 👍 👍 👍 🔥 🔥 🔥 змінився не впізнати", "Я теж через це пройшла😄 😆", "Від хлоп'ячої сором'язливості до чоловічої мудрості🙏 🔥 💪 🏻", "Бабуся дуже схожа на мою бабусю, дивно навіть!", - написали користувачі в коментарях.

Макацарія, скріншот: Instagram
Макацарія, скріншот: Instagram

Нагадаємо, напівголий "Холостяк" Іраклі Макацарія заганяв фанатку до сьомого поту: "Обіцяю робити це ще"

Як повідомляв "Знай.ua", Макацарія з'явився з дитиною на руках і здивував Шатирко з "Холостячки": "Злягли всією сім'єю"

Знай.ua писав, холостяк Макацарія "нав'ючився" і розповів, як робити приємне жінкам і не тільки: "Ваші топ подарунків"