11 січня в районі проведення ООС на Донбасі бойовики шість разів порушили режим припинення вогню.

Про це йдеться в повідомленні штабу операції Об'єднаних сил.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" недалеко від населеного пункту Павлопіль російсько-окупаційні війська відкривали вогонь зі станкового протитанкового гранатомета, а в передмісті Авдіївки – з ручного протитанкового гранатомета і стрілецької зброї.

Також у прес-центрі штабу ООС повідомили, що поблизу Пісків противник вів вогонь з великокаліберного кулемета, стрілецької та снайперської зброї. Внаслідок обстрілів окупантів загинув військовий ЗСУ. Українські воїни відповідали на агресії ворога.

Зазначається, що сапери ДСНС розмінували майже 2 гектари території та передали на знищення 10 вибухонебезпечних предметів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Раніше ми писали про те, що крилаті піхотинці ЗСУ підкорили небо: в ООС показали дивовижні кадри. Воїни-десантники продовжили виконувати планову програму стрибків з парашутом.

Нагадаємо, на сторожі держкордону з Росією стала спритна вівчарка Лора: затримує порушників і виявляє контрабанду.

Як повідомляв портал Знай.uа, три порушення режиму повного і всеосяжного припинення вогню було зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу.

Також портал Знай.uа писав, що бойовики на Донбасі обстріляли простих робітників, ЗСУ надали урок – більше не полізуть.