Чоловік відомої української співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість поділився кумедним відео, відправившись з Надею Дорофєєвою і друзями сім'ї на райський Балі, насолоджуючись теплою погодою і блакитною водою, а також неймовірної краси заходами сонця на пляжах і апетитною їжею. Так, артист не забув і про численних шанувальників в соціальній мережі TikTok, показавши два ролики, де він дуже мило жартує про кохану, поки та відпочиває в ліжку рано вранці і загоряє на лежаку біля басейну.

Шоумен назвав нову рубрику "елегантними жартами", роблячи компліменти ногам Наді, а точніше її литкам, також цікавлячись, чи не бейсболістка вона і навіщо їй тоді бейсболка (кепка). При цьому Дорофєєва не могла стримати гучного сміху перед жартами чоловіка, грайливо відвертаючись від камери. Варто відзначити, що фанати Володимира обожнюють його почуття гумору і навіть просять відкрити курси "елегантних жартів".

@vladimirdantes

♬ оригинальный звук - Dantes

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Час елегантних жартів. Надя, скажіть будь ласка, у Вас в роду риби були? Ні? Ну просто звідки тоді така приголомшлива ікра(литка)?"

@vladimirdantes

Элегантные шутки

♬ оригинальный звук - Dantes

"Прийшов час елегантних жартів. Надя, скажіть, а ви бейсболітка чи що? Ви бейсболістка? Ні? А чому тоді ви в бейсболці?"

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.