Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль розповів про те, як українці можуть оформити собі субсидію онлайн і не виходячи з дому. Про це він розповів на своїй офіційній Facebook-сторінка.

Покрокову інструкцію з оформлення субсидії опублікували на сайті Міністерства соціальної політики.

"Подати заявку на оформлення субсидії також можна, звернувшись особисто до посадової особи територіальної громади, ЦНАП або органу соціального захисту населення в містах обласного значення. Або заповнивши заяву і декларацію і відправивши їх поштою до органу соціального захисту населення", - пише Шмигаль.

Шмигаль зазначив, що подати заявку на оформлення субсидії можна при особистому зверненні або заповнивши заяву та декларацію і відправити поштою до органу соціального захисту населення.

Також з березня 2020 року діє автоматичне перепризначення субсидії на наступні періоди. І на цей опалювальний сезон субсидія в автоматичному режимі була перепризначена для понад 2,7 млн домогосподарств. Крім того, минулого місяця ми прийняли кілька рішень, які значно розширили коло одержувачів субсидії.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Денис Шмигаль обіцяє вакцинувати 50% населення, але невідомо коли.

Як повідомляв Знай.uа, Шмигаль розповів про "підпільну" вакцинацію від Covid-19.

Також Знай.uа писав, що Зеленська відзначила головне досягнення України цього року.