Сьогодні, 12 січня, колишній гравець збірної України Артем Мілевський відсвяткував свій день народження. Знаменитому футболісту білоруського походження виповнилося 36 років.

З цієї нагоди екснападник збірної України Артем Мілевський опублікував свіжу фотографію на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Свято цього року збіглося з початком зборів клубу "Мінай", в якому навесні виступатиме Мілевський.

Артем Мілевський, instagram.com/timi1010
Артем Мілевський, instagram.com/timi1010

Видно, що святковий ранок для Мілевського почався з тренування в Ужгороді, про що він розповів у своєму Instagram. Під своїм дописом футболіст отримав численні привітання з днем народження від своїх відданих шанувальників.

"Нічого нового. Два тренування і початок зборів в цей день. Тільки цифри змінюються", - підписав фото Мілевський. Артем Мілевський

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Нагадаємо, Артем Мілевський є рекордсменом за кількістю виступів за молодіжну збірну України. Він також срібний призер молодіжного чемпіонату Європи 2006 року та найкращий бомбардир чемпіонату України 2009/2010.

Крім того, Мілевський є майстром спорту України міжнародного класу та кавалер Ордена "За мужність" ІІІ ступеня.

Нагадаємо, скандальний Мілевський повернувся в український футбол: у "Динамо" не взяли, але прихистили

Як повідомляв "Знай.ua", у розквіті сил помер форвард "Динамо".

Знай.ua писав, Артема Мілевського спіймали в панчохах з улюбленою жінкою, у вболівальників очі на лоб полізли.