Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість виставив кадри з трепетної архівної фотосесії з їх з дружиною Лілією 5-річним сином Леоном.

Так, зірковий тато і хлопчик позували в сонячному Дубай, де дружна сім'я відпочивала ще листопаді-місяці. Шоумен посадив сина за кермо яскраво-червоного спорткара марки Ferrari, а сам Леон не міг натішитися такої можливості, посміхаючись і намагаючись то покрутити кермо, то дотягнутися до педалей. Влад же пожартував, що в його дитинстві у нього теж були машинки, правда, трохи менше, і взагалі хлібні.

"У мене в 5 років теж була машинка.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Трохи менша.

Хлібна🍞"

Фолловери залишилися в захваті: "дуже красиве авто і син вже такий дорослий😉", " класна машина!", "😍 😍 😍 😍Дуже милі та гарні😻 😻 😻 🔥", "стрижка у сіна бомба👍", "у мене теж кілька машин: Пральна, посудомийна, іграшкова (син подарував зі словами: "Я вже виріс, а тобі стане в нагоді"). Міняю їх всі на одну з фотографії️️😉".