Новий рік і святкові салати багатьом додали зайвих сантиметрів на талії. Однак це не привід засмучуватися. Використовуйте це як можливість навчитися більш правильному харчуванню. А перший крок для цього ви можете зробити завдяки порадам "Сніданку з 1+1".

Повертатися до колишнього режиму варто поступово:

1) Не поспішайте сідати на "голодні" дієти і розвантажувальні дні. Цілий тиждень організм стресував через надлишок їжі, не потрібно вводити його в додатковий стрес раптовими голодуванням. Для початку буде достатньо повернутися до звичайного режиму харчування.

2) Налаштуйте харчової режим.
Їжте щодня приблизно в один і той же час. Не пропускайте прийоми їжі - обов'язково снідайте і обідайте. Вечеряйте до 19:00 і лягайте спати в той же день, коли і прокинулися.

3) Виключте з раціону прості вуглеводи. Обмежте фаст-фуд, випічку і вироби з борошна, цукор. Свіжі фрукти їжте в першій половині дня.

4) Дотримуйтеся правила екватора. Обов'язково снідайте до 15:00, а після 15:00 виключіть вуглеводи (крохмалисті овочі, каші, хліб і вироби з борошна, фрукти та солодощі) і продукти з високим інсуліновим індексом (молоко і молочні продукти, червоне м'ясо).

5) Пийте достатню кількість води. Починайте свій день зі 1-2 склянок теплої води. Вживайте воду за 30 хвилин до їжі і через годину після.

Ваше меню на день може виглядати так:

🥗 Сніданок: каша / яйця + квашена капуста або запечені овочі.

🥗 Обід: перша страва + м'ясна страва / риба + салат зі свіжих овочів.

🥗 Вечеря: Риба / морепродукти / яйця / гриби / хумус + овочі в термообробці + корисні жири (рослинні олії, авокадо, насіння і горіхи, сало).

Нагадаємо, легенда "Танців з зірками" Шоптенко підказала найкращий час для схуднення, ніяких відмовок.

Як повідомляв Знай.uа, як схуднути за 7 днів, повне меню з Понеділка по неділю.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Також Знай.uа писав, що рихтуємо печінку після свят і" видаляємо " зайвий жирок, всього 30 днів і нове життя.