Протягом минулої доби, 12 січня, в районі проведення ООС було зафіксовано 8 порушень режиму припинення вогню.

Російські окупаційні війська вісім разів порушили режим тиші на Донбасі, застосувавши великокаліберну зброю. На щастя бойових втрат серед українських захисників немає.

Про це повідомила пресслужба штабу ООС у Facebook.

"Протягом поточної доби, 12 січня, у районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано вісім порушень режиму припинення вогню", - йдеться в повідомленні.

Зокрема зазначається, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" неподалік Водяного, що біля Донецька, путінські найманці відкривали вогонь з мінометів 82-го калібру та стрілецької зброї, а поблизу Пісків, крім цієї зброї застосували ще й автоматичні та станкові протитанкові гранатомети.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"В районі населених пунктів Авдіївка, Красногорівка та Водяне, що на Приазов’ї, противник задіяв проти наших захисників гранатомети різних систем, а біля Авдіївки – здійснив ще й кілька пострілів зі стрілецької зброї. Неподалік Верхньоторецька збройні формування Російської Федерації вели вогонь у бік українських позицій з великокаліберного кулемета", - повідомили у штабі ООС.

За інформацією пресслужби, на численні обстріли противника Об’єднані сили декілька разів відкривали вогонь у відповідь. Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представникам ОБСЄ.

Нагадаємо, хоробрим українським воїнам вручили відзнаки Командування ООС

Як повідомляв портал Знай.ua, українські танкісти показали майстерність на полігоні

Також Знай.ua писав, українським захисникам на Донбасі під час Різдва довелося стримувати ворожий вогонь.