У понеділок, 11 січня, стало відомо про те, що танкісти Збройних сил України взяли участь у чергових тренуваннях.

Про це вказується в повідомленні штабу операції Об'єднаних сил в соціальних мережах Facebook.

Цього разу військові тренувалися в екстремальних умовах, які були максимально наближені до бойових. Також зазначається, що тренування проходили в районі проведення ООС на Донбасі.

"Танкісти у районі проведення операції Об'єднаних сил провели тренування в умовах, що максимально наближені до бойових", - йдеться в публікації.

Як повідомили в пресслужбі ООС, всі екіпажі впоралися із завданням на "відмінно". Крім того, в соцмережі опублікували відео, на якому можна побачити, як українські військові вдосконалили свої навички в бою.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Раніше ми писали про те, що крилаті піхотинці ЗСУ підкорили небо: в ООС показали дивовижні кадри. Воїни-десантники продовжили виконувати планову програму стрибків з парашутом.

Нагадаємо, на сторожі держкордону з Росією стала спритна вівчарка Лора: затримує порушників і виявляє контрабанду.

Як повідомляв портал Знай.uа, три порушення режиму повного і всеосяжного припинення вогню було зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу.

Також портал Знай.uа писав, що бойовики на Донбасі обстріляли простих робітників, ЗСУ надали урок – більше не полізуть.