Відома українська співачка Аліна Гросу після розкішного весілля в Італії та декількох місяців шлюбу розлучилася з чоловіком-москвичем Олександром Комковим і повернулася до рідного Києва.

Не так давно 25-річна знаменитість поділилася зі своєю багатотисячною армією шанувальників в Insta Stories дуже пікантним роликом, на якому Гросу зображена зі своїм другом Романом Полянським.

У кліпі на пісню "Брудні танці", яка вийшла рік тому, пара пристрасно рухається і обіймається. Більш того, можна побачити, як артистка ледь не цілує хлопця. З цього приводу в мережі почали ходити чутки, що серце дівчини вже не вільне.

Аліна Гросу і Роман Полянський, скріншот з відео

Аліна Гросу і Роман Полянський, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Аліна Гросу і Роман Полянський, скріншот з відео

Раніше ми писали про те, що Аліна Гросу показала як запалює з новим обранцем: "Дві секунди і відбита попа". Аліна Гросу розповіла, що відпочивала в Georg Park, який розташований в селі Тарашани Чернівецької області.

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка: "Тупий, як пробка".

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами: "Плакати в душі".

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу: "Не для дітей".