Відома українська акторка Ольга Сумська порадувала шанувальників в Instagram новими фото і відео.

54-річна знаменитість вирушила на канікули в Буковель разом з чоловіком Віталієм Борисюком та їх донькою Анною, вдосталь катаючись на лижах і насолоджуючись гірськими вершинами. Втім, не обійшлося і без неприємного інциденту: Ольга потрапила в скандал за те, що невдало спародіювала місцевий діалект на одному з роликів в мережі.

"Туйво, зара ми їдемо по трасі",- вирішила пожартувати Сумська, після чого на артистку одразу ж обрушилася маса критики. Шанувальники зірки запропонували поїхати їй до Росії, де не буде слова "туйво", а також зазначили, що акторка відкрито насміхається над українською мовою. Крім цього, аудиторія Ольги розкритикувала її те, що під час локдауну знаменитість, як і багато українців, вирушила в Буковель і людей навколо було справді багато, незважаючи на коронавірус.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Скріншоти коментарів під постами Ольги Сумської Instagram і Facebook

Сама ж Сумська вирішила не залишати коментарі непоміченими, відповівши відразу всім: і хейтерам, і шанувальникам. Зірка подякувала за всілякі відгуки під її постами, зазначивши, що не може подобатися всім відразу.

"Я така,яка є...

Дякую всім за теплі коментарі і навіть за жахливі,злі,люті,жовчні ...Мене це гартує!

Адже ми не можемо всім подобатись,чи не так?❤️"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.