Чоловік відомої української співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість поділився кумедним відео, відправившись з Надею Дорофєєвою і друзями сім'ї на райський Балі, насолоджуючись теплою погодою і блакитною водою, а також неймовірної краси заходами сонця на пляжах і апетитною їжею. Так, кохані відвідали ще й розкішну віллу-салон серед джунглів, справжньою "фішкою" якої стала величезна ванна, суцільно успана екзотичними квітами і пелюсткам.

Парочка вирішила скупатися голяка, роблячи один для одного досить пікантні фото. Надя прикрила оголені груди безліччю пелюсток, в той час як Володимир вплів дві квітки у волосся. При цьому кадр Дорофєєвої вийшов дуже спокусливим і жіночним, а ось через позу Дантеса, його знімок вийшов забавним, але зате дуже подобається коханій дружині.

"Ми бачимо себе не так, як інші.

Наводжу приклад різних поглядів. Вважаю, що я сильно не допрацював по композиції, світлу і взагалі ракурс не дуже вдало вибрав.

А ось Надя постаралася. Каже, що я тут сильно добре вийшов.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Хто я такий, щоб їй не вірити))"