Міносвіти здійснить моніторинг діяльності навчальних закладів, зокрема, щодо якості освіти під час дистанційки.
Про це заявив міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет у прямому ефірі телеканалу "НАШ", передає пресслужба Міносвіти.
"Освітній моніторинг, в тому числі і в частині дистанційного навчання, запланований Державною службою якості освіти. Хочу підкреслити, що дистанційне навчання не зможе повністю замінити очну форму. Дистанційна освіта в усьому світі на сьогодні є рятівним елементом для того, щоб навчання було якісним. Однак вона є додатком до очної форми навчання як розширення власних можливостей придбання додаткових компетенцій",- сказав міністр Сергій Шкарлет.

школа, фото: Unian
школа, фото: Unian

За його словами, МОН спробує повернути дітей за парти, адже учні повинні соціалізуватися і отримувати всі необхідні знання. Проте, все буде залежати від епідеміологічної ситуації.
"Чим краще ми будемо дотримуватися карантинних заходів, тим швидше зможемо повернутися до повноцінного життя"– підкреслив міністр.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українці знайшли головну проблему школярів на дистанційному навчанні: "розділити ноутбук на чотирьох?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Вчительські "схеми" для дистанційки змусили батьків посивіти, МОЗ не лізе: "Вам не догодити"

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також «Знай.иа " писав, що Нові правила для українських шкіл: тривалість уроків, які гаджети можна і коли відпочивати в 2021 році