Співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом і спокушає образом.

Нещодавно 35-річна зірка, якій приписують службовий роман з молдавським співаком Даном Баланом, запропонувала мільйонній армії шанувальників "пограти" в своїх Insta Stories.

Так, Тіна вирішила відповісти на найбільш хвилюючі питання фанатів, серед яких були: "Хочемо почути кілька секунд нової роботи", "Чого нам очікувати незабаром?", "Де пропадаєш?"

Також у Кароль запитали про те, чи любить вона "тріпати нерви". І артистка відповіла ствердно. Варто зазначити, що, судячи з відповідей, зірка готує для шанувальників нову пісню, яка називається "Скандал". При цьому про точну дату виходу композиції Тіна нічого не згадала.

Тіна Кароль, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Тіна Кароль, скріншот Insta Stories

Тіна Кароль, скріншот Insta Stories

Тіна Кароль, скріншот Insta Stories

Тіна Кароль, скріншот Insta Stories

Нагадаємо, сильно схудла Тіна Кароль схвилювала українців: "Щоки стали занадто запалими".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль нарешті показала ще одну дитину – дівчинка неймовірно на неї схожа. 8-річна українська модель затьмарила красою навіть співачку.

Також портал Знай.uа писав, що українці "підловили" Тіну Кароль без макіяжу, зовнішність співачки вражає: "Яка лялечка". Шанувальники Тіни Кароль вирішили зробити для співачки добру справу.