На територію України рухається потужний циклон. Він принесе з собою сильний холод, сніг і ожеледицю. Також є інформація, що температура на градуснику може впасти до -22 градусів. Деякі регіони, сьогодні почало засипати снігом.
За інформацією Українського гідрометцентру, перше значне похолодання варто очікувати вже 15-16 січня.
Повідомляється, що вночі стовпчик термометра впаде до 12-18° морозу, в північних областях місцями до 21° морозу, вдень 10-16° морозу.
17-18 січня морозна погода збережеться.
"Одягайтеся тепло і без потреби не виходьте на вулицю", - попереджають в гідрометцентрі.

Нагадаємо, на цій в Україну прийде холодна повітряна маса арктичного походження. Вона, за словами Діденка, буде заповзати поступово, знижуючи температуру повітря до невеликих, а потім до помірних морозів. А з часом почнуться і сильні морози. Пік похолодання очікується з 14 по 19 січня. А в нічні години варто готуватися до -14-20 градусів.

Морозяна погода, кадр з відео
Морозяна погода, кадр з відео

"Серйозне холодне повітря арктичного походження почне заходити з 15-го січня, температура повітря в нічні години протягом 15-19 січня складе-13-20 градусів, місцями можливо до-20-22 градусів",- розповіла Діденко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'янин перевзув старенький "запорожець" до снігопадів: машина-звір, не застрягне і в Антарктиді

Як повідомляє портал «Знай.иа» Засніжило: Україна вкрилася білим полотном, як виглядають різні міста

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також «Знай.иа " писав, що Погода в Україні на 13 січня різко погіршиться: морози до -21