Нещодавно в мережі з'явилася інформація про небачену жорстокість по відношенню до тварин на гірськолижному курорті в українських Карпатах.

Так, відпочиваючі на гірськолижному курорті вирішили "прикрасити" свої шоломи для катання на сноуборді пофарбованими в синій колір хвостами з натурального хутра. Передбачається, що бідна тварина була вбита спеціально для цієї примхи людей. Зоозахисники назвали цей випадок безглуздою жорстокістю.

Пост про цей інцидент і фотографії розмістила в соціальній мережі Facebook громадська організація UAnimals.

"Хвости для шоломів. На гірськолижних курортах помічені хвости тварин (лисиць, єнотів) в якості "прикрас" для шоломів. Просимо відмовитися від безглуздої жорстокості. Цінне кожне життя!"- йдеться в публікації зоозахисників.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

скріншот поста в Facebook

Раніше ми писали про кричущий випадок, який стався у Чернігові. Співробітники косметичної компанії Oriflame вирішили для новорічного корпоративу встановити фотозону зі справжнім живим телям.

Нагадаємо, українцям показали реальну ціну шуб з натурального хутра: "Душать газом".

Як повідомляв портал Знай.uа, у Франківську у відомому магазині накрили "катівню" для тварин – труп папуги і поранена шиншила.

Також портал Знай.uа писав, що під Львовом клишоногого бранця врятували з 12-річного рабства – знущалися і тримали в тісній клітці.