Міносвіти підвищує рівень обізнаності педагогів і фахівців у сфері інклюзивної освіти.
Про це повідомила пресслужба МОН України у Фейсбуці.
Повідомляється, що Міносвіти спільно з Центром здоров'я та розвитку «Коло сім'ї» та за підтримки українсько-швейцарського проекту «Психічне здоров'я для України» продовжує серію вебінарів для підвищення рівня обізнаності педагогів та фахівців інклюзивно-ресурсних центрів з психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами та турботи про психічне здоров'я дітей під час навчання.

скріншот документа
скріншот документа

скріншот документа
скріншот документа

Як зазначив міністр Сергій Шкарлет, МОН прагне створити якісне інклюзивне освітнє середовище для розвитку здобувачів освіти з урахуванням їх потреб і можливостей.

Нагадаємо, Міносвіти здійснить моніторинг діяльності навчальних закладів, зокрема, щодо якості освіти під час дистанційки.
МОН спробує повернути дітей за парти, адже учні повинні соціалізуватися і отримувати всі необхідні знання. Проте, все буде залежати від епідеміологічної ситуації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українці знайшли головну проблему школярів на дистанційному навчанні: "розділити ноутбук на чотирьох?"

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.иа» Вчительські "схеми" для дистанційки змусили батьків посивіти, МОЗ не лізе: "Вам не догодити"