В Україні, 15 січня 2021 року, продовжиться настання довгоочікуваних справжніх морозів для тих, кому було занадто жарко, а зима теплою. Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко в соціальній мережі Facebook.

За словами метеоролога, п'ятнадцятого числа повітряна маса Арктичного регіону в нічний час доби знизить температуру повітря до -5℃ ...-12℃. Як зазначає Діденко, найхолодніше доведеться північній частині України. Що стосується cхідної, там очікується -3℃ ...-7℃, в південній--1℃ ...-4℃.

Вдень буде досить холодно і морозно. Температура повітря очікується в районі -4℃ ...-11℃. На дорогах буде ожеледиця, а сніг продовжить своє існування, періодично і нерівномірно з'являючись.

Температура повітря в Києві, 15 січня, буде близько -10℃ ...-12℃ і вдень, і вночі. Укргідрометцентр зазначає, що вітер буде північно-західним (5-10 метрів в секунду).

Прогноз на 15 січня Укргідрометцентру
Прогноз на 15 січня Укргідрометцентру

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв Знай.ua, зима в Україні в найближчі кілька років буде теплою і безсніжною, заморозки стануть справжньою рідкістю. Про це розповів синоптик Роман Мурмила.

Також Знай.ua писав, прогноз погоди на 2021: українців чекає літо в травні і зима на контрасті. Літо в 2021 може наступити вже в середині травня, хоча і закінчиться вже у вересні. Осінь буде дощовою і холодною. А в грудні і зовсім накриють суворі морози. 2021 за словами синоптика стане роком контрастів.