На центр "Конча-Заспа" зіллють 800 млн з бюджету - тендери викликали ряд підозр

Держпідприємство доукомплектовує майже 700-мільйонну реконструкцію центру "Коча-Заспа" ще додатковими "лотами". Деякі з них викликають відверті сумніви - про це говорять скарги інших учасників.

ДП "Олімпійський навчально-спортивний центр "КОНЧА-ЗАСПА"" - фото з Фейсбук
ДП "Олімпійський навчально-спортивний центр "КОНЧА-ЗАСПА"" - фото з Фейсбук

Адресна допомога під час карантину: у Мінсоцполітики українцям пояснили, що робити і до кого звертатися

Для тих українців, які без допомоги просто застрягли вдома і не можуть потрапити в магазин або інший потрібний заклад є вихід. Завдяки ініціативі Міністерства соціальної політики України громадяни можуть отримати те, що їм вкрай необхідно.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Адресна допомога, скріншот: YouTube
Адресна допомога, скріншот: YouTube

Підлітки все частіше піддаються домашньому насильству і потребують допомоги: самотність, розгубленість і пандемія

З початку пандемії діти і підлітки виявилися заручниками складних життєвих обставин і самотності. Підтримку таким дітям і підліткам надають психологи мобільної бригади психосоціальної допомоги. Її співробітниця Марина вже збилася з рахунку, скільки дзвінків вона і її колеги отримали з початку карантину.

Alyona Alyona буде "Холостячкою"? Українці вражені можливою кандидатурою для шоу

Телевізійне шоу" Холостячка " привернуло увагу українців своїм форматом і перипетіями. Не дивно, що незабаром після завершення шоу українці почали самостійно пропонувати нових дівчат для участі в наступній "холостячці". фан-аккаунт проекту опублікував пост, в якому запропонував українську співачку Alyona Alyona на роль головної жінки в наступному сезоні.

Танкісти показали віртуозність на полігоні, українці в захваті: "Готові на всі 100"

В районі проведення ООС протитанкові резерви тренуються знищувати ворожу техніку. Про це повідомила прес-служба штабу Операції Об'єднаних сил на своїй сторінці у Фейсбуці. Повідомляється, що протитанкісти мотопіхотної бригади тренують свої дії під час ймовірного прориву ворожих танків і БМП.

танкісти, скріншот з відео
танкісти, скріншот з відео