Зовсім недавно президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган і його адміністрація відмовилися від WhatsApp.

Згодом турецький лідер зареєструвався в Telegram, де за ним стежать вже понад 280 тисяч осіб. 12 січня він першою ж справою опублікував власне фото з чиновниками на тлі милого котика.

А зараз він виклав нову серію знімків, які прокоментував кількома пропозиціями. "У рамках нашої триваючої успішної програми вакцинації 254 тисячі медичних працівників отримали першу дозу вакцини. Приєднавшись до них, мені теж зробили щеплення. Ми прагнемо вакцинувати всіх наших громадян в дуже короткі терміни. Удачі", - написав він у публікації.

Кількома хвилинами раніше, він просто написав про те, що йому зробили щеплення і підкріпив свої слова забавним смайликом "🙂".

Публікація Ердогана, скріншот: Telegram
Публікація Ердогана, скріншот: Telegram

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Відмову від WhatsApp з боку турецького президента пояснила прес-служба Ердогана і Міністерство оборони Туреччини. Вони відзначили, що залишають мессенеджер через нові умови. Адже користувачів додатка зобов'язали ділитися особистими даними з Facebook.

Нагадаємо, Ердоган всіх здивував першим фото в Telegram - коти врятують світ. Канал Ердогана в Тelegram вже пройшов процес верифікації з боку адміністрації майданчика. Цікаво, що за перші кілька годин на нього підписалися понад 50 тисяч осіб.

Як повідомляв Знай.ua, вояж Зеленських до Туреччини: елегантна перша леді показала українську родзинку всьому світу

Також Знай.ua писав, Ердоган передав Зеленському "Кримський" Привіт: "Ми завжди будемо..."