Відомий автор-сценарист "Кварталу 95" і переможець реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт поділився в своїх Insta Stories кумедними фотографіями, які були створені за допомогою спеціального додатку FaceApp.

Так, Еллерт вирішив дізнатися через додаток, як виглядатимуть їх з Ксенією Мішиною спільні діти. Виявляється, що донька та син будуть більше схожі на батька.

"Як виглядав Рибак і Еллерт в одному, ми дізналися)) тепер як би, або як виглядатимуть діти Еллерта і Мішиної", - підписав знімок гуморист.

діти Олександра Еллерта та Ксенії Мішиної, скріншот Insta Stories

Варто зазначити, що в наступній Insta Story Саша розмістив більш веселу фотографію. Так, він жартома схрестив себе і свого найкращого друга Андрія Рибака. Таким чином можна спостерігати, як може виглядати людина, схожа на колишніх суперників по "Холостячці".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

діти Олександра Еллерта та Андрія Рибака, скріншот Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Еллерт зізнався, що довелося пройти після фіналу Холостячки: "Прожив три місяці..."

Нагадаємо, Ксенія Мішина розкрила секрет порцелянового обличчя: "Ефективне і дієве".

Як повідомляв портал Знай.uа, Еллерт вперше зізнався, чому не познайомив Мішину з батьками: "Сидять у трусах, потім випадково встають…"

Також портал Знай.uа писав, що Еллерт розкрив, як почалася їхня історія кохання з Холостячкою: "Знову Мішина переслідує мене".