Кім Кардашьян дала фанатам привід задуматися, чи їхнє розлучення з КаньєВестом не є черговим "розводим" публіки заради піару.

Поки в мережі продовжують обговорювати новину про передбачуване розлучення Каньє Веста і Кім Кардашьян, а фанати чекають від пари офіційних коментарів з цього приводу, світська левиця продовжує публікувати нові фото.

Відома американська телезірка, модель Кім Кардашьян, чоловіком якої є репер Каньє Вест, зібрала в Instagram майже 200 млн підписників і постійно ділиться з ними новими фотографіями та відео

Цього разу Кім виклала в Insta Stories свіже фото, на якому постала у новому образі. Проте пильну увагу фанатів привернули руки зірки, а точніше - її пальці. Як видно з кадру, поки всі говорять про розлучення пари, Кім все ще носить обручку. Шанувальники сподіваються, що це хороший знак.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Однак за даними PageSix, Кардашьян вже найняла знамениту адвокатку Лору Вассер, відому як експерта серед розлучень голлівудських зірок. Тепер Вассер представляє інтереси Кім та намагається домогтися мирної угоди.

Зазначимо, що проблеми в зірковій родині почалися ще 2 роки тому, а в липні 2020 у своєму Twitter Каньє зазначав, що хоче розлучитися з Кім, проте пізніше видалив публікацію.

Приблизно у той же час, кілька років тому Каньє Вест раптово для рідних і близьких вдарився в християнство і випустив альбом "Jesus is King". "Релігійний" Каньє висловлював незадоволення з приводу того, що його дружина виставляє багато відвертих фото і часто вибирає досить спокусливі вбрання для світських заходів.

Нагадаємо, Кім Кардашьян і Каньє Уест розлучаються після 6 років шлюбу

Як повідомляв портал Знай.ua, Кім Кардашьян намагається залишатися "на коні", демонструючи пружні форми і позитив на обличчі

Також Знай.ua писав, Кім Кардашьян показала, як готується до виходу в світ.