Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті знаменитості з'явилося розкішне відео Кароліни з одного з виступів, де виконавиця позувала в дуже незвичайному образі. Так, артистка виконала свій хіт "Забирай рай", який вперше побачив світ в 2013 році, примірявши спокусливе облягаюче вбрання гарячої поліцейської.

Красуня постала перед численними фанатами в шкіряному боді з глибоким декольте, з портупеєю на грудях, чорній прозорої блузочці, напівчеревиках на високих підборах і з поліцейським кашкетом на голові. При цьому підтанцьовка зірки ритмічно рухалася в не менш пікантних вбраннях, а позаду Ані з'явилися клітки з напівоголеними чоловіками. Лорак не упустила можливості блиснути розкішною фігурою, над якою щоденно працює.

"Всім привіт!🥰🔥

Який запальний виступ..💥

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Неймовірно круто!❤️"

Фолловери залишилися в захваті: "дуже! Дуже! Круто! Красиво! Стильно! Супер!!!!!!", "Всупереч всім стереотипам ❤💥💥💥🎩💫", "🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😍😍😍😍😍😍Круто", " Супер❤️👍 🔥 👏 💋".