Відома українська співачка Ольга Полякова є однією з тих, хто публічно обговорював кризове становище зірок через карантинні обмеження.

Це призвело до хвилі негативу з боку фанатів і простих українців, які зараз стають свідками новорічного відпочинку Полякової на Мальдівах, так як жінка ділиться з ними фото і відео. І все це після того, як скаржилася на проблеми, пов'язані з фінансовою кризою.

Зараз вона в Stories соціальної мережі Instagram виклала безліч коротких відео, на яких зображена місцева весілля. "Ось і мальдівське весілля, воно ніхр*на не справжнє, але людям подобається. Маруська, давай тебе заміж видамо", - говорить Оля Полякова протягом декількох відео і на питання її старшої, 15-річної дочки Маші про те, за кого — їй сказали за мальдійця.

При цьому дівчина негативно відреагувала на цю пропозицію і сказала: "Фу, ні". Співачка ж запитала, Що ж це за расизм "жахливий". Ймовірно, її батько згодом почав розповідати про свій план, який полягає у виборі місцевого жителя з найрозкішнішим островом. Його можна буде здавати в оренду за найбільшими цінами, за словами чоловіка.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Дивіться, народ, несправжнє мальдівське весілля, але прикольно. Утютю-утютю... Я б навіть заміж, за гроші заміж не пішла б щас", — додала згодом Полякова, потім запитала у молодшої, 9-річної дочки Аліси, чи цілувалися молоді люди. А потім зробила Маші пропозицію. "Машка, Виходь за мене заміж", — сказала вона, але отримала негативну відповідь.

Нагадаємо, Оля Полякова в міні-бікіні показала, як по-королівськи починає ранок: "Не спалося"

Як повідомляв "Знай.ua", "зубожіла" на карантині Оля Полякова показала попу дочки

Знай.ua писав, Полякова влаштувала вечірку для крабів і дала собі волю під проливним дощем: "Нас це чекає всі 10 днів"