Пірнає в гроші як Скрудж? Порошенко задекларував 1,4 тонни готівки

Дружина колишнього президента України Петра Порошенка Марина подала декларацію як депутат Київради, згідно з якою у них в сім'ї зберігаються готівкою 49 млн доларів США і 401 млн державної валюти.
Якщо зберігати кошти в купюрах по 500 гривень, то майно Порошенка становить близько 920 кілограмів ваги. Що стосується 49 мільйонів доларів, то це 480 кілограм в 100-доларових купюрах.

Бенкет під час епідемії: МОЗ витрачає мільйони на "ілюмінацію" та комп'ютерні послуги

Серед останніх закупівель МОЗ України не побачити кисень для лікарень чи вакцини.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Поки сотні власників малого бізнесу один за одним втрачають джерело прибутку, а в центрі Києва збирається черговий протестний мітинг, в МОЗ продовжують здійснювати держзакупівлі, в переліку яких абсолютно другорядні на тлі пандемії послуги та лоти.

Максим Степанов - фото з Фейсбук (сторінка М.Степанова)
Максим Степанов - фото з Фейсбук (сторінка М.Степанова)

Вчителям перерахують зарплати, міністр Шкарлет назвав суми і терміни

Профспілка працівників освіти і науки звернулася до Кабінету Міністрів України з проханням прискорити ухвалення постанови щодо встановлення посадових окладів працівників бюджетної сфери.

Про це повідомив міністр освіти та науки України Сергій Шкарлет та назвав терміни перерахунку і суми нових зарплат.

Сергій Шкарлет, скріншот відео
Сергій Шкарлет, скріншот відео

Шмигаль визначився з датою завершення локдауну: "Медична система готова"

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль запевнив, що нинішній локдаун, який має закінчитися вже 25 січня, подовжуватися не буде.
Очільник уряду не бачить підстав для відтермінування повернення до адаптивного карантину і стверджує, що медичні заклади з навантаженням впораються.

Денис Шмигаль, Верховна Рада - фото ВРУ
Денис Шмигаль, Верховна Рада - фото ВРУ

Україна повстала проти грабіжницьких тарифів: заплати за газ - сиди без пенсії

В низці міст України проходять протести за зниження комунальних тарифів. Зокрема акції зафіксовані у Києві, Чернігові, Сумах, Ужгороді та інших населених пунктах.

Акції, які проходять по всій Україні, своїм гаслом обрали слова"СТОП тарифний геноцид".

Кадр з відео
Кадр з відео

"Укрзалізниця" зганьбилася з російським поїздом: "Не вводьте людей в оману"

"Укрзалізниця" показала календар на 2021 рік, але нарвалася на критику за використання фотографій російського пасажирського електропоїзда під назвою "Ластівка".