Анастасія Покрищук-відома українська блогерка, яка прославилася завдяки участі в четвертому сезоні реаліті-шоу під назвою "Від пацанки до панянки".

Їй вже 32 роки, але вона продовжує радувати шанувальників дуже відвертими фотографіями в соціальній мережі Instagram. Вона популярна завдяки епатажній зовнішності, заснованої на безлічі хірургічних втручань. Крім оголених знімків на її сторінці з'являються і забавні відповіді на питання, і, іноді, корисні поради.

Зараз же вона відповіла на питання шанувальника про те, чи є у неї діти. "У тебе діти є?"—- написали їй в Instagram Stories і Анастасія Покрищук відповіла позитивно. "Так, ось вони❤️", - написала вона і прикріпила фотографію своїх домашніх тварин: собаки і кішки.

Покрищук, скріншот: Instagram Stories
Покрищук, скріншот: Instagram Stories

А до цього блогерка відповідала на питання про те, чи був у неї секс з темношкірим хлопцем. "Ні, не було ніколи, але я взагалі не проти темношкірого хлопця. Такого, є красені, такі високі, накачані. Ой, красиві є. Я не проти, щоб якийсь красивий, багатий н*гр, красень, розумний, це було б добре. А ще у них х*ї у всіх великі, знаєш? У всіх, бл*ть", - поділилася вона.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, перероблена Покрищук дала пораду тим, хто закохується в одружених: "Струмом її на**й"

Як повідомляв "Знай.ua", сама перероблена з Пацанок прикрила збільшені груди лише прозорою тканиною: "у вас відхилення"

Знай.ua писав, перероблена Покрищук похвалилася своєю " Силіконовою долиною": "Геморой замість губ"