Українець сам прийшов до військкомату і попросився на передову, хоча медична комісія визнала його непридатним до військової служби. Тепер він вже утретє захищає Україну на Донбасі і зупинятися не планує.

Про цей випадок мужності і патріотизму розповідають на сторінці ООС у соціальній мережі "Фейсбук".

Андрій з позивним "Торба" (його йому дали за велику кількість пожитків) родом з села Володимирівка, що на Полтавщині. На строкову службу його не взяли із формулюванням "не придатний у мирний час"

"Сказали: «Приходь, коли війна почнеться». От я і прийшов одразу, як вона почалася", – каже з цього приводу нинішній вояка, і продовжує: "Чесно кажучи, про військо я давно перестав думати. Навіть не цікавився, що там в армії, які новини, чи залишилось її хоч трохи. Та і навіщо? З ким воювати? На сході – «брати», на заході – «сестри». Спокійно працював на заводі, стояв за станком. Аж тут почалося: окупація Криму, частини Донбасу. Дружина була проти, відмовляла. Я кинув усе – жінку, роботу і пішов до військкомату проситися на фронт".

Військові, кадр з відео, зображення ілюстративне: Facebook ООС
Військові, кадр з відео, зображення ілюстративне: Facebook ООС

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер у нього все нове: нова робота, нова військова спеціальність, нова дружина — а вже й навіть народилася дитина.

"За роки служби я добре засвоїв, що є головною запорукою успіху хорошого піхотинця. Добре володієш зброєю і тактикою, чітко виконуєш накази командирі, зайвий раз не висовуєшся – і бойове завдання виконаєш, і цілий додому повернешся! Звичайно, якщо командири толкові. А у нас у підрозділі саме такі!", — ділиться оптимізмом "Торба".

Нагадаємо, герої ЗСУ готуються до нападу ворога по повній: жодного пострілу повз, ефектні кадри

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський заявив про тяжкість і небезпеку виконуваної роботи: "Жити вічно"

Також Знай.ua писав, що воїни ЗСУ заслужили на особливий подарунок, ООС затягнуло піснею.