Пресштаб ООС у соціальній мережі Facebook продовжує розповідати історії українських героїв, які змушені захищати всіх нас і території від путінських окупантів, і публікувати зведення подій на Донбасі.
Але в сьогоднішній публікації мова зайшла про вокальний народний ансамбль під назвою "Зірниця" і барда Юрія Кобзаренка. Вони привітали військовослужбовців з Новим Роком та Різдвом Христовим в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Фото: facebook.com/pressjfo.news
Фото: facebook.com/pressjfo.news

"Саме музичним привітанням вирішили порадувати українських захисників музиканти з Вінницької та Київської областей. Протягом кількох днів ансамбль відвідав особовий склад бригад, що виконують бойові завдання в районі ООС та 66-ої, 59-ої та 65-ої військово-мобільні госпіталі. У репертуарі "Зірниці" були як колядки та щедрівки, так і авторські твори та патріотична лірика", — йдеться у повідомленні. ООС

До публікації також були прикріплені і фотографії, що підтверджують проведений захід. Сьогодні ж, 5 січня, у вечірньому зведенні стало відомо, що путінські окупанти жодного разу не порушили режим повного і всеосяжного припинення вогню за поточну добу. Водночас сапери ДСНС розмінували майже 4 гектари території.

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Нагадаємо, герої ЗСУ готуються до нападу ворога по повній: жодного пострілу повз, ефектні кадри

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський заявив про тяжкість і небезпеку виконуваної роботи: "Жити вічно"

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Знай.ua писав, брати пішли на війну після загибелі батька на Донбасі, не зупинили навіть сльози вбитої горем матері: "Повоюємо"