Відома українська телеведуча Леся Нікітюк продовжує радувати величезну аудиторію шанувальників в соціальній мережі Instagram відвертими і яскравими знімками.

За її життям стежать більше 3,5 мільйонів чоловік, з якими зараз вона поділилася своїм умінням.

"Так... зараз Леся Іванівна готуватиме вечерю. Всім увага! Так... тут у мене каррі з куркою, том ямчик. Інгредієнти на тому ям. Курочка на каррі. Ще трохи і додаємо рис🙂 на тлі турецький серіальчик🤣 шановним майбутнім свекрухам присвячується. Будь ласка, Леся Іванівна не просто якась телеведуча, а ще Високоповажний кулінар. Том ямчик, каррі з куркою, печиво, вазон, будь ласка", - заявила вона на кількох відео в Stories соціальної мережі Instagram.

Нещодавно ж вона поділилася зі своїми шанувальниками новиною про те, що запустила власний сервіс доставки вітчизняний делікатесів. 33-річна знаменитість на декількох знімках постала разом з коробкою.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, майбутня "Холостячка" Нікітюк проміняла славу на кар'єру кур'єра: "ЛеПуля". "Відразу кажу, трошки дорожче звичайної, але якість бомбічна😂", - повідомила вона. На опублікованих кадрах телезірка позує в Києві на засніженій вулиці.

Як повідомляв "Знай.ua", майбутня "Холостячка" Леся Нікітюк зробила собі приємно у ванній пляшкою шампанського

Знай.ua писав, відео Лесі Нікітюк про миттєве схуднення перевалило за мільйон: "Ох ви у мене любите прикольчики". На кадрах Нікітюк стоїть біля дзеркала в одній лише нижній білизні.