Ще місяць тому, 3 грудня 2020 року, на просторах російськомовного Youtube, на каналі "Ходять чутки" з'явилося інтерв'ю Раміни Есхакзай з головною героїнею першого сезону успішного українського телепроекту "Холостячка" Ксенією Мішиной.

Нинішня кохана автора-сценариста творчої студії "Квартал 95" Еллерта Мішина розповіла про перші почуття до Олександра в одному з фрагментів. Раміна запитала в української актриси, чим їй конкретно сподобався чоловік, яка його головна риса, через яку Ксенія вирішила залишити Еллерта на проекті.

Момент з інтерв'ю Раміни з Мішиною, скріншот: Youtube
Момент з інтерв'ю Раміни з Мішиною, скріншот: Youtube

"Дуже цікаве таке питання. Я більше орієнтувалася завжди на свої почуття. Ось цей ось людина, до якого у мене виникли почуття. Ось ти розумієш і все. Звичайно, це було дуже видно, і звичайно він володіє приголомшливим почуттям гумору, мені з ним шалено цікаво, він дуже чуттєвий. Я відчувала якусь ось... розумієш, неймовірний потяг і якийсь прям симбіоз. Я коли з ним перебувала разом, я забувала про те, що взагалі відбувається навколо", — заявила Ксенія Мішина.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Хто помітив кроси, які подарував Льоша?) 😏", "Після цього інтерв'ю я точно зрозуміла, що вона вибере Еллерта", "Льоша їй підходить. А з Сашею iскра", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Холостячка" Мішина опинилася в "бобіку", коп повіз у невідомому напрямку

Як повідомляв "Знай.ua", " Холостячка" Мішина захотіла волосся яскравіше, у Еллерта не питала: "Теж непогано"

Знай.ua писав, улюбленці з "Холостячки" розповніли на карантині, чоловіків не впізнати: "Холостяк 2021"