З сусідньої Російської Федерації прийшли вельми сумні новини. Так, в російській столиці, в місті Москва підліток 16 років загинув після того, як надихався так званим "звеселяючим газом". Того ж вечора співробітники поліції затримали кур'єра під час поштової доставки балонів тому ж хлопцю.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Life Shot".

За інформацією журналістів, в телефоні загиблого Олексія копи знайшли контакт громадянина, який привозив йому газ, і самі зробили "замовлення". На адресу 41-річний Сергій Федічкін приїхав аж з 12 балонами і п'ятьма пачками повітряних куль.

Сергій Федічкін, фото: Telegram-канал LIfeShot
Сергій Федічкін, фото: Telegram-канал LIfeShot

Копам Федічкін заявив, що він лише простий доставщик і працює на бізнесмена - власника автосервісу на Каширському шосе. Цього чоловіка вже знайшли.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також варто зазначити той факт, що в Російській Федерації було підписано закон про обмеження обороту закису азоту з 1 січня 2021 року.

Закис азоту називають ще "звеселяючим газом", він застосовується в медицині для короткочасного наркозу. Виробляє п'янкий ефект, провокує напади сміху. У харчовій промисловості закис азоту використовується в якості харчової добавки і пакувального газу - так запобігають псуванню продукту.

Раніше повідомляли, молодий хмельничанин помер від побоїв суперника: "Хотів привітати колишню".

Як повідомляв Знай.uа, любляча мати вистежила і жорстко помстилася десятьом вбивцям доньки: "Я не боюся смерті. Я померла разом з нею".

Знай.uа писав, у Дніпрі підліток посперечався з друзями і побив пенсіонерку: "Доводив, що крутий".