Авраам Руссо вирішив зачепити болючу тему у своїй програмі.

Відомий російський естрадний співак сирійського походження Авраам Руссо живе в Нью-Йорку, але часто буває в Росії. Постійний учасник фестивалю "Пісня року" та чотириразовий володар премії "Золотий грамофон" Авраам Руссо часто дає концерти, на яких радує шанувальників вже улюбленими мелодіями та новими хітами.

Однак, його творчість не обмежується концертною діяльність в Росії. Співак веде свою програму "Разговор по душам" на своєму youtube-каналі, у якій підіймає різні теми — моральні, теми здоров'я, і навіть воєнні.

Варто зазначити, що у співака проросійські погляди і саме з цих позицій він запрошує гостей у свою програму.

Цього разу Авраам Руссо вирішив зачепити тему геноциду. Про це співак написав на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Історія геноциду в чорному жалобному кольорі була в 19-20 століттях для ассірійців, вірменів, греків та ін. Але ще раніше цього періоду християнський народ, в особі болгар, був підданий знищенню", - анонсував свою програму Авраам Руссо.

З огляду на анонсованих гостей розмови про геноцид кримських татар не буде.

скрін з Instagram Авраама Руссо
скрін з Instagram Авраама Руссо

Нагадаємо, 51-річний музикант Авраам Руссо народився в сирійському містечку Алеппо.Його батько служив у французькому іноземному легіоні.

Коли батько помер, сімейство переселилося спочатку до Франції, а потім в Ліван. Протягом декількох років Авраам проживав в чоловічому монастирі, там же і навчався. Саме в той період він і почав співати.

Свою кар'єру співака побудував в Росії, він прийняв російське громадянство і всюди представлявся російським естрадним виконавцем.

Нагадаємо, співак Авраам Руссо поскаржився на знущання олігарха Тельмана Ісмаїлова

Як повідомляв портал Знай.ua, Христина Орбакайте привітала з днем народження сценічного колегу Авраама Руссо

Також Знай.ua писав, Аллегрова закликала боротися за любов: "Не тільки між чоловіком і жінкою"