На острові Занзібар в Танзанії згорів п'ятизірковий готель TUI Blue Bahari, в якому проживали зокрема російські туристи.

Відео інциденту з'явилося на YouTube. Очевидиця розповіла, як посеред ночі ледь врятувалася з донькою, вибігши з номера. За словами жінки, після цього їх відвезли у сусідній готель.

"Сусідній готель Ocean Paradise Resort почав горіти, вітром за лічені хвилини перенеслося на TUI Blue Bahari, співробітники, туристи тут же всіх підняли, сигналізація спрацювала миттєво. Нас вивели на безпечну відстань, охоронці не відходили не на крок, протягом трьох годин склали списки і нас відвезли в інший готель", — розповіла одна з російських туристок в коментарі під відео з пожежею.

Як зазначається, ніхто з туристів не постраждав, персонал встиг вивести всіх, перш ніж пожежа охопила весь готель. Курортний готель Tui Blue Bahari Zanzibar розташований в селі Пвані-Мчангані, за декілька кроків від пляжу Ківенгва на північно-східному узбережжі Занзібару. Звідти відкривається вид на Індійський океан.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Нас ніхто не розбудив, коли почалася пожежа. Ніхто не намагався нам ні зателефонувати, ні постукати у двері. Вибігли просто з донькою в чому були...", - розповіла очевидиця.

Готель, у який поселили туристів, знаходиться поруч з аеропортом, далеко від моря. Тож дістатися до пляжу тепер можливо тільки на транспорті. Люди чекають, що туроператор найближчим часом зможе запропонувати їм більш вдалий для відпочинку готель.

Пожежа в готелі на Занзібарі, кадр з відео
Пожежа в готелі на Занзібарі, кадр з відео

Пожежа в готелі на Занзібарі, кадр з відео
Пожежа в готелі на Занзібарі, кадр з відео

Пожежа в готелі на Занзібарі, кадр з відео
Пожежа в готелі на Занзібарі, кадр з відео

Нагадаємо, безстрашний воїн ЗСУ отримав "бойове хрещення" просто на День Незалежності: "Ціла батарея артилерії...". Він вважає, що це справа для справжніх чоловіків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", учні повернуться у школи ще не скоро: Степанов назвав причину. Максим Степанов пояснив, чому не можна завчасно повернути оффлайн-навчання у школах

Також "Знай.ua" писав, крилаті піхотинці ЗСУ підкорили небо: в ООС показали дивовижні кадри. Воїни-десантники продовжили виконувати планову програму стрибків з парашутом