З Одеської області прийшли вельми тривожні новини. Так, прикордонник Білгород-Дністровського загону затримали громадянина Турецької Республіки.

Повідомляється, що затриманому 29 років, коли його документи перевіряли співробітники ДПСУ виявилося, що він знаходиться в розшуку Інтерполу. Його шукають вже більше року за згвалтування.

Громадянина Туреччини затримали на пункті пропуску "Паланка–Маяки–Удобне" (Одеська область), повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Затриманий громадянин Туреччини, фото: прес-служба ДПСУ
Затриманий громадянин Туреччини, фото: прес-служба ДПСУ

За інформацією прикордонників, чоловік хотів виїхати з України до Молдови. Однак при перевірці документів спрацювала база даних Інтерполу. Виявилося, що 29-річного турка розшукують ще з 2019 року правоохоронні органи Туреччини – за згвалтування.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Українські прикордонники передали затриманого працівникам поліції. Надалі його екстрадують на батьківщину - щоб притягнути до кримінальної відповідальності.

Також варто нагадати нашим читачам, що українців у Польщі звинувачують у зґвалтуванні молодої дівчини. Повідомляється, що 18-річна громадянка Польщі звинуватила двох громадян України віком 26 і 27 років у згвалтуванні. Інцидент стався в Глівіце перед Новим роком.

За словами прес-секретаря поліції Глівіце Марека Сломського, злочин стався під час новорічної вечірки, яка проходила в одній з квартир.

Раніше повідомляли, копи спіймали священика з дзвонарем, які роками ґвалтували неповнолітніх хлопчиків.

Як повідомляв Знай.uа, синові Єлизавети може загрожувати в'язниця: вже другого дружка принца спіймали на торгівлі дітьми.

Знай.uа писав, легендарного модельєра звинуватили в 57 згвалтуваннях: його парфумами пахнуть навіть Українки.