З Донбасу додому повернуться поневолені окупантами українці: стало відомо, кого відпустять

Керівництво так званих "ДНР" і "ЛНР" має намір в односторонньому порядку передати Києву групу утримуваних осіб. Українській стороні будуть передані особи, "які не брали жодної участі в Збройних діях проти республік і по поверненню на Україну не зможуть завдати шкоди Донбасу і його жителям".

Курс валют, фото Odessa Online
Курс валют, фото Odessa Online

Стосунки гривні і долара переходять на новий рівень: українцям розповіли, яким буде "карантинний" курс у 2021 році

В офісі українського президента впевнені, що посилений карантин, який діє в Україні з 8 по 24 січня, сильно не вдарить по національній валюті. Курс гривні до долара залишиться на колишньому рівні, адже багато підприємств продовжують працювати, а кон'юнктура на зовнішніх ринках сприяє припливу валюти на територію держави.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

ПриватБанк, скріншот відео
ПриватБанк, скріншот відео

ПриватБанк переконує клієнтів у їх винності після зникнення грошей: "Не викликало підозр"

Державний "ПриватБанк" отримує все більше і більше скарг на обслуговування клієнтів. Відзначаються всі можливі обмежувальні дії з боку найбільшого банку країни. 15 січня 2021 року на сайті Мінфіну з'явився новий негативний відгук від анонімного користувача.

Дональд Трамп, фото: Facebook
Дональд Трамп, фото: Facebook

Дональд Трамп переміг: президент США вільний у соціальних мережах

Близько тижня тому президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа одночасно заблокували в 12 соціальних мережах. Це стосується Facebook, Twitter, Instagram, Google, Youtube, TikTok та інших. А зараз, після серії блокувань президента США все ж розблокували в соцмережах Марка Цукерберга.

Російська поліція, скріншот: YouTube
Російська поліція, скріншот: YouTube

У російській столиці, в місті Москва підліток 16 років загинув після того, як надихався так званим "звеселяючим газом". Того ж вечора співробітники поліції затримали кур'єра під час поштової доставки балонів тому ж хлопцю.