Прес-штаб ООС в соціальній мережі Facebook продовжує нагадувати українцям про те, що незважаючи на погодні умови, свята і будні, наші воїни Об'єднаних сил продовжують працювати над собою і вдосконалювати навички володіння зброєю.
Незважаючи на те, що в ранковому зведенні щодо ситуації в районі проведення операції Об'єднаних сил станом на 7:00 17 січня 2021 року, зазначено про зафіксовані чотири порушення режиму повного і всеосяжного припинення вогню. На сторінці прес-штабу ООС в соціальній мережі Facebook з'явилися дані про проведений порядок евакуації і транспортування поранених і хворих військовими медиками оперативно-тактичного угруповання "Північ".
Про це стало відомо завдяки публікації з ранку, до якої були прикріплені кілька фотографій, що підтверджують це.

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

На знімках можна помітити безліч військових і медиків, які працюють над тілами українських воїнів, всі вони при цьому використовують маски.

Нагадаємо, ЗСУ показали зброю третього тисячоліття: війська Путіна не сунуться. Тепер вони повністю готові до виконання бойових завдань у складі Об'єднаних сил і можуть відправитися на передову.

Як повідомляв "Знай.ua", герої ЗСУ готуються до нападу ворога по повній: жодного пострілу повз, ефектні кадри. На відео зафіксовано виконання вправ зі стрільби зі стрілецької зброї.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Знай.ua писав, українські воїни показали, на що здатні самі і наші броньовики "Козак-2"