Відома ненависниця України, яка чомусь все ще живе в Україні, лідер "Прогресивної соціалістичної партії України" Наталія Вітренко заявила, що її син Юрій Вітренко здатний успішно керувати урядом.

Крім того одіозна політик, впевнена, що для відновлення української економіки потрібно об'єднатися з Росією, колишніми республіками СРСР і країнами соцтабору.

Юрій Вітренко - скріншот
Юрій Вітренко - скріншот

Відповідний ролик Наталія Вітренко опублікувала на своєму каналі в YouTube.

Спочатку Наталія Вітренко заявила, що погляди її і сина на політику і економіку розходяться. Це і зрозуміло, адже якби вона заявила, що Юрій Вітренко крім тарифного зашморгу ще й закликає до об'єднання з Росією – його політична кар'єра могла б починатися в ОПЗЖ, але явно закінчитися в українському уряді.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тим не менш, Наталія Вітренко вважає, що у них є загальні принципи оцінки в "доленосний для країни момент" придатності людини на пост міністра енергетики – за професійними якостями. На думку Вітренко, такої оцінки не було і близько при розгляді кандидатури Юрія на цю посаду. Тим часом професіоналізм сина стане в нагоді Україні.

Поки українці оговтуються від професіоналізму Юрія Вітренка, його мати-Наталія розхвалила свого сина.

"Я глибоко переконана, що знання, професіоналізм і висока відповідальність за доручену справу мого сина, Юрія Юрійовича Вітренко, стануть в нагоді нашій країні і він буде успішним чи то міністром енергетики, чи то прем'єр-міністром уряду України", – заливає українцям Наталія Вітренко.

В кінці вона підняла улюблену тему об'єднання колишніх республік СРСР і країн соцтабору.

"Я дуже хочу, щоб був новий союз, новий Євразійський союз. Щоб і Україна, і Білорусія, і Сербія, і Болгарія, і Молдова, і Казахстан, Росія та інші республіки колишнього Радянського Союзу об'єдналися. Щоб ми отримали найпотужніше об'єднання, перспективне, зростаюче. І тоді для України буде розквіт",-сказала мати чиновника, якого пророкують у прем'єр-міністри України.

Крім того, Наталія Вітренко підкреслила, що потрібно приймати розроблені нею закони, повернути вивезені з країни за кордон гроші, націоналізувати економіку і переходити до моделі дорогої робочої сили.

Юрій Вітренко, 112 Україна
Юрій Вітренко, 112 Україна

Ну і само собою-віддати Україну Путіну.

Українцям вже добре знайомі методи роботи Юрія Вітренка. Коли люди замерзали в своїх будинках, Юрій Вітренко та його товариш Андрій Коболєв закликали українців зменшити у своїх оселях температуру і перечекати холоди таким чином. Послідували закриття шкіл, дитсадків.

У березні 2018 року Юрій Вітренко був одним з натхненників скандальної акції «Прикрути». Про це писали відкриті джерела, називаючи "Нафтогаз" за байдужу політику до жителів України, яким довелося мерзнути, та ще розплачуватися за холоди, бездіяльною компанією.

Після того, як» Нафтогаз «здобув перемогу в суді над» Газпромом«, і російський монополіст розірвав з Україною контракти, цілі міста зважаючи горе-політики» Нафтогазу " залишилися без газу. А потім його почали купувати за завищеними цінами.

Премія " За взяття Газпрому» - один з головних скандалів, пов'язаних з особистістю Юрія Вітренка. Практично одночасно з Андрієм Коболєвим фінансист відправив її за кордон. ЗМІ писали про вражаючі суми премії.

Займаючи посаду комерційного директора, наш герой разом з Головою правління «Нафтогазу» отримали мільйонні премії. 20.09.2018 р. Юрій Юрійович перерахував з рахунків "Ощадбанку"на рахунок своєї благовірної в Ліхтенштейні 1 млн. 900 тис. євро і 2 млн. 900 тис. доларів. Про це повідомляли відкриті джерела.

Цікаво, що декларація Юрія Вітренка на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції відсутня, оскільки, судячи з його слів, декларування для співробітників компанії неприйнятне. Про його гучну заяву з цього приводу писали ряд ЗМІ.

До речі, Андрій Коболєв з 2017 року припинив звітувати про свої доходи. Так що яка зарплата у нашого героя, - невідомо. Згідно з даними ЗМІ, місячна заробітна плата його шефа Андрія Коболєва в 2018-му році становила 2,08 млн.грн.

Незабаром стало відомо, що обидва відомих "нафтогазівця" перебувають у стані конфлікту. Звіт, який випустило управління департаменту маркетингових досліджень компанії під керівництвом Юрія Вітренка, головним винуватцем провалу реформ підприємства представляв Андрія Коболєва.

За даними відкритих джерел, трансформація "Нафтогазу", зазначена в звіті, не виконувалася з 2017 року, що загрожувало розвалом. У відповіді голови правління компанії повідомлялося, що він в невіданні щодо подібних цілей. І його головне завдання-фінансове оздоровлення. Як воно відбувалося, громадяни країни змогли на собі відчути після багаторазового підвищення тарифів.