Чоловік відомої української співачки і екс-солістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість поділився серією трепетених романтичних знімків з коханою, відправившись на райський Балі ще до Нового року 2021. Так, артисти показують, як весело проводять зимові канікули, подорожуючи по острову і насолоджуючись теплою погодкою, ніжачись під сонечком.

Цього разу зіркова сім'я розслаблялася в басейні на віллі, а Надя сіла до Вови на плечі, демонструючи струнку фігуру в бікіні, прикриваючи голову величезним солом'яним капелюшком. Сам же Дантес вирішив розповісти про "дивацтва" на Балі, які можуть здатися туристам дуже незвичними. Наприклад, шоумена сильно здивували масажі, гонг-медитації і водоспади.

"Дивацтва, які на Балі не дивні 2.

Перейдемо до духовних практик. Кожен поважаючий себе турист бажає спробувати щось, що в своєму місті ніколи не повторить і що до цього не робив)))

1. Енергетичний масаж у китайського майстра з елементами акупунктури.
Погодьтеся, звучить сильно по-балійськи. Якщо вам колись скажуть, що 100$ на алкоголь або наркотики - гроші на вітер, сміливо відведіть його на енергетичний масаж (це не пропаганда заборони - художнє утрировання для посилення ефекту порівняння😉).
Значить, за цю суму вас покладуть на живіт. Увіткнуть в голову, спину, руки і ноги голки. На помітній відстані від вас, над вами витягнуть руки. Потримають. Підуть. Через 20 хв повернуться. Виймуть голки. Перевернуть на спину. Увіткнуть голки в обличчя, груди, живіт, ноги, руки. Знову потримають над вами руки і знову підуть. Знову повернуться через 20 хвилин іііііі. ВСЕ!!!
Віддаючи гроші я сильно відчував очищення від брудних грошей.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

2. Гонг медитація.
Ми були в Убуді і там гріх не спробувати очиститися від гріхів.
Т.к я медитую регулярно на Балі (1 раз в три роки), занурююся, відключаюся від зовнішнього світу і відповідаю на всі свої внутрішні запити з легкістю стрибка лані і швидкістю мангуста (ні).
І ось до нас приїхала дівчина, розклала гонг і почалася...боротьба з мухами. Які наче входили в програму медитації, наче Всесвіт намагався якось натякнути, що все це нам не потрібно. Коротше, ми вбивали мух поки запрошена дівчина занурювалася в транс граючи на гонзі.

3. Водоспади!
Ось до них 0 претензій. До них і до мопедів. Це світлі промінчики, які дають відчувати свободу і силу природи у вигляді вітру і води. У Києві важко знайти нормальний водоспад, та на мопеді в січні не поганяти.

Якось так)"