Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з виконавцем Володимиром Дантесом, а також 10 років виступала в групі "Время и Стекло", стала новим тренером одинадцятого сезону шоу "Голос країни".

Зірка раніше записувала невелике голосове повідомлення для шанувальників проекту і пообіцяла повне перезавантаження. А зараз опублікувала нове фото, зроблене, ймовірно, під час зйомок одного з промо-роликів до шоу.

На знімку Дорофєєва постала в тому ж вбранні, в якому виступила суддею під час сліпих прослуховувань. Як Надія заявляла раніше, вона зібрала нереально круту команду. На дівчині можна помітити топ з довгими рукавами і стакан з яким-небудь напоєм. Фото зроблено навпроти розділених прямокутних екранів. "Підкочую до своїх пiдписникiв", - написала вона в підписі до публікації.

"Підкат виявився вдалим", "А че ми не проти", "Мені дуже подобається цей образ", "Яка красива", "На такі підкати ми згодні", "З тренером Dorofeeva голос буде неймовірний, будемо будемо вболівати за команду Наді", "Ви могли б мені допомогти? Я заблукав у ваших очах", "Надь, коли повернеш влоги, і повернеш взагалі? хочеться переглянути", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, засмучена Дорофєєва зізналася в проблемах психіки: "З нальотами панічних атак"

Як повідомляв "Знай.ua", Дорофєєва сіла в суддівське крісло "Голосу країни" і нарвалася на критику: "Шкода Балана"

Знай.ua писав, Дантес із захопленням розповів про незнайомку: навіть Дорофєєва такого не робила