Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті знаменитості з'явилося незвичайне компрометуюче фото, на якому Кароліна нібито позує з молодшою сестрою світської левиці Кім Кардашьян, 23-річною Кайлі Дженнер, сидячи на підлозі фотостудії і ніжно обіймаючи один одного. Так, зірка "приміряла" облягаюче боді тілесного кольору і величезний ніжно-рожевий капелюх, блиснувши при цьому струнким засмаглим тілом і грайливо дивлячись на камеру.

Варто відзначити, що знімок може заплутати наївних шанувальників, адже створений дуже правдоподібно, однак на справньому кадрі поруч з Кайлі позує зовсім не Ані Лорак, а сама Кім Кардашьян, рекламуючи власний бренд спідньої білизни. Обличчя співачки було майстерно підставлено за допомогою фотошопу.

Варто відзначити, що такі фото-колажі дуже популярні серед фанатів Лорак. Завдяки креативним фоловерам вона не раз з'являлася нібито вагітною другою дитиною, грала весілля з Сергієм Лзарєвим, запалювала з голлівудськими знаменитостями.

Фолловери не пройшли повз: "такі красиві фотографії, дуже різні співачки, але дуже красиві з дуже красивими, класними, і крутими хітами всіх часів", " Ооооо😍 😍 😍 😍"," красиво.".

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще