Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська дуже часто ділиться зі своїми шанувальниками будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 800 тисяч осіб.

За весь час існування її профілю, Камінська встигла опублікувати понад 13 тисяч постів. А зараз вона виклала фотографію у весільній сукні і заявила, що їй вже несила терпіти. Зробила вона це заради своєї подруги Карини Болмашнової, дизайнера суконь.

"А заміж несила терпіти🤣 @_catarina_k 🤣 на вулиці -15, я хвора, але красива 🤣 чого не зробиш, заради подруги ?🤣", — написала вона в підписі до публікації.

Камінська, скріншот: Instagram
Камінська, скріншот: Instagram

"Сукня 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 і вам дуже йде", "А фон який гарний", "Яка краса🔥 🔥 🔥", "Снігова королева👍 😍", "Ойептвоюмать!!! Як красиво!!!!😱 😱 😱 😱 😱 😱 ", "Треба було стати, щоб позаду гілочки дерева виглядали б трошки королева, трошки відьма", "дуже казково вийшло, хоч звичайний зимовий двір, але видно люди навколо чарівні.....", — написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Показати ще

"Королівна перетворилася на снігову королівну. Рожеві троянди, дружки за мною. Заміж невтерпеж, але я потерплю", - каже Слава Камінська на початку відео, яке є другим вкладенням у публікації.

Коментарі, скріншот: Instagram (Камінська)
Коментарі, скріншот: Instagram (Камінська)

Нагадаємо, розкішна Камінська вперше розповіла про нового коханого після розлучення: "Спасибі за тебе"

Як повідомляв "Знай.ua", Камінська vs Джолі: зірка "НеАнгелів" перетворилася на колишню Пітта, співачку не впізнати

Знай.ua писав, Камінська ошелешила "заміною" в "НеАнгелах": замість Сміюхи ніжками дражнить друг Зеленського