Популярна українська співачка і продюсер Наталія Могилевська частенько радує своїх шанувальників якимись фото або відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,3 мільйона чоловік.

45-річна виконавиця перед Новим роком вирішила відправитися в Карпати, на гірськолижний курорт Драгобрат. Там вона відпочивала і набиралася сил перед 2021 роком. А зараз вона виклала новий знімок і заговорила про те, що вирішила зробити вперше в житті.

"Вперше, вирішила ☺️поспілкуватися з вами в сторі! Задавайте питання, я, сьогодні ж відповім. Віконце для питань в сторі:) будь-які питання на будь-які теми. Чекаю! 💋 #Могилевська #зимнийвечір #питаннявідповідь #чекаю # люблю photo by @evangelonia_photographer style @kate_ryzhova", - написала вона у підписі до публікації.

Могилевська, скріншот: Instagram
Могилевська, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Співачка постала в короткій білій сукні, яку притримує однією рукою. Другий же - тримає чашку. При цьому знаходиться вона на кріслі в Білій кімнаті. "Як завжди красуня👏 👏 👏", "Коли вийде наступна хітова пісня?", "Це АНГЕЛ спустився з небес❤️❤️❤️", "Ви щасливі Наталя? І в чому Ваше щастя або в кому?", — написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Могилевська)
Коментарі, скріншот: Instagram (Могилевська)

Нагадаємо, 45-річна Могилевська стривожила українців зовнішніми змінами: "Зараз ви чужа"

Як повідомляв "Знай.ua", орущая Могилевська полетіла з гори посеред Карпат: "Відмінний лижник"

Знай.ua писав, "Одноока" Могилевська і Білик з "вермішеллю" на голові: якими змінами дивували українські зірки