Відома українська телеведуча Леся Нікітюк продовжує радувати величезну аудиторію шанувальників в соціальній мережі Instagram відвертими і яскравими знімками.

За її життям стежать більше 3,5 мільйонів чоловік, з якими зараз вона поділилася кількома Instagram Stories з проходження процедур. При цьому на першій опублікованій фотографії вона постала в бинтах по всьому тілу, крім грудей, яка була повністю оголена і Нікітюк зуміла прикрити її рукою.

"1. Перед процедурою знімають мірками! Талії 74 см, Стегна 94 см 2. Натерли гелем окремі ділянки тіла, в яких я захотіла зменшити обсяг! 3. Замотали бинтами, які попередньо замочують в спеціальному соляному розчині! Далі, в годину мене замотали в термо-ковдру! Поки я дивилася серіал "Бріджертони". Тіло варилося😂 потім 45 хв Пресотерапія i антицелюлітний крем! -5 сантиметрів в об'ємі! I я ніфіга не брешу !!!! Тепер можна на морі", - написала вона по черзі в декількох Instagram Stories.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Нагадаємо, довгонога Леся Нікітюк показала, як відходить від олів'є і хачапурі - блюдечко буряка. Останні тижні Нікітюк проводить на гірськолижних курортах і санаторіях, де розважається, оздоровлюється і просто чудово проводить час.

Як повідомляв "Знай.ua", Нікітюк передумала ставати новою "Холостячкою" і хоче бути свинкою

Знай.ua писав, чоловік намацав "сосиску" між грудей у Лесі Нікітюк: "Не для того створено декольте". Лесі Нікітюк дали хот-дог, який вона не встигла доїсти в певний час.