Міністерство охорони здоров'я України представило електронну карту з місцями надання первинної медичної допомоги. Електронна карта вже почала працювати.

Дашборд включає інформацію про місця надання первинної медико-санітарної допомоги. На дашборд потрапляє кожен лікар України, який надає первинну медичну допомогу в установах, які уклали договір з НСЗУ.

Електронна карта місць надання допомоги. Зліва розташовані фільтри, які можна застосувати для швидкого пошуку потрібної інформації:

- область;

- тип населеного пункту та населений пункт;

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

- форма власності;

- постачальник послуг (пошук за назвою медичного закладу);

- тип підрозділу (амбулаторія, ФАП, філія (інший відокремлений підрозділ);

- спеціалізація лікаря;

- ПІБ лікаря.

За допомогою таких даних можна скоротити пошук лікаря до області, міста і навіть району. На сторінці також міститься інформація про кількість декларацій лікаря. А в полі про рекомендований обсяг практики "ліміт" є відповідна відмітка про те, чи може лікар ще укладати декларації з новими пацієнтами. Тобто якщо навпроти прізвища стоїть галочка, то лікар вже набрав оптимальну кількість пацієнтів, якщо стрілочка вгору, то ще немає.

Крім електронної карти на сайті міститься перелік місць надання послуг та лікарів первинної медичної допомоги.

Розділ містить інформацію про назву постачальника послуг, місце та адресу надання послуг, контакти закладу ПМД, спеціалізації та ПІБ лікаря, кількість декларацій по кожному з них.

Подивитися карту можна по цим посиланням.

Нагадаємо, бенкет під час епідемії, МОЗ витрачає мільйони на "ілюмінацію" і комп'ютерні послуги.

Як повідомляв Знай.uа, українців у лютому почнуть масово вакцинувати від ковіда, список щасливчиків.

Також Знай.uа писав, що українці зможуть отримати covid-паспорти, Степанов анонсував важливе нововведення.