Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська, яка сидить у тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з мільйонною армією шанувальників фото і відео зі свого життя та творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна виконавиця хітів "Білий літак" і "Полюби меня такой" розмістила свіжий пост 19 січня, в якому привітала українців з Водохрещем. Також зірка зазначила, що люди втратили зв'язок з природою.

Варто додати, що на опублікованому фото Могилевська позує на пірсі біля води в купальнику, накидці та окулярах.

"Чому собака знає, яка трава для неї корисна або отруйна, а людина - ні? Та тому, що ми втратили зв'язок з природою. Ми раніше чули, як тварини, могли бачити вночі, відчували запах отруйних і корисних рослин... Людина втратила зв'язок з природою, і такі свята, як сьогодні, дуже важливі, дуже цінні!

Природа набагато сильніша за штучний інтелект, природа може дати нам знання і силу, рівних яким немає на планеті Земля. Наука і медицина не змогли пояснити велич того, що дарує нам стихія. Такі свята - великий спосіб відчути її силу і необмежені можливості навколо нас, а також всередині нас.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду
Показати ще

Вітаю вас зі святом Водохреща! Бажаю вам чистоти і в будинку, і в тілі, і у вашому серці", - написала артистка.

Нагадаємо, Могилевська розповіла, на що зважилася вперше: "Пора діток заводити".

Як повідомляв портал Знай.uа, 45-річна Могилевська стривожила українців зовнішніми змінами: "Зараз ви чужа".

Також портал Знай.uа писав, що Наталя Могилевська здивувала обручкою на безіменному пальці: "Давно пора заміж".