Фіналіст проекту "Холостячка", бізнесмен Олексій Тригубенко так і не зміг підкорити серце головної героїні Ксенії Мішиної. Однак чоловік продовжує розвивати свою діяльність та вести сторінку в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно Тригубенко поділився загадковим знімком у своїх Insta Stories, на якому зображений у компанії ефектної блондинки Валерії Ляшенко. Варто зазначити, що вони зустріли на відпочинку в українському Буковелі. На фото Олексій обіймає дівчину за талію.

До речі, загадкова "подружка" фіналіста "Холостячки" також веде блог в соцмережі – на неї підписано майже 15 тисяч користувачів.

"Зустрілися з Льошкою", - інтригуюче підписала фотографію блогерка.

скріншот Insta Stories Валерії Ляшенко

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

скріншот Insta Stories Льоші Тригубенко

Раніше ми писали про те, що Олексій Тригубенко повідав про найболючіше: "У мене 8 років не виходило". Чоловік опублікував у своєму Instagram пост, в якому розповів підписникам, як почати бізнес з нуля.

Нагадаємо, як Еллерт зробив велику послугу колишньому супернику: "Льоха все привезе".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тригубенко розповів про своє кохання: "Моя дружина буде..."

Також портал Знай.uа писав, як Тригубенко вбиває себе небезпечним спортом. Стало відомо, що фіналіст "Холостячки відправився вчитися автомобільному дрифту.