Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають за серіалом "Кріпосна", розмістила в своїх Insta Sories свіже відео.

Так, наречена автора-сценариста "Квартал 95" Олександра Еллерта поділилася своїми планами на день, а також пообіцяла познайомити підписників з медитацією.

"Друзі, привіт! На вулиці -15, повідомляє метеоКсюша для тих, що ще в ліжечку. За планами – зараз поїду виправлю ось це позорище на своїх нігтях. Увечері хочу вас познайомити трішечки з медитацією, тому що багато запитів на цей рахунок. Ще введу трохи вас у курс справи, продемонструю початковий рівень, взагалі розповім, що це і для чого це потрібно. Ось власне все за планами і бажаю всім чудового дня, незважаючи на цей дикий холод", - сказала на відео "Холостячка".

Ксенія Мішина, скріншот Insta Stories

Ксенія Мішина, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше ми писали про те, що наречений "Холостячки" Еллерт з'явиться в новому шоу: "Так, ви зі мною можете не говорити".

Нагадаємо, Ксенія Мішина залишила малюка на нареченого Еллерта, поки веселилася з подругою: "Кайф". Гуморист показав, як грає зі своїм домашнім улюбленцем породи Бігль.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина розповіла, що відчуває поруч з коханим. Відомо, що на Еллерта і Мішину після фіналу проекту вилилося чимало критики.

Також портал Знай.ua писав, що Ксенія Мішина поцілувалася з іншим на очах у Олександра Еллерта: "Цікава взаємодія".