В Одесі невідомі особи обстріляли дитячий садок. На місці інциденту працівники дошкільного навчального закладу знайшли гільзи.

Подія сталася 19 січня, невідомі обстріляли дитячий садочок "Попелюшка" №138, який розташований на проспекті Небесної Сотні 87в. Адміністрація закладу звернулася до поліції. Відео, на якому видно розбите скло, оприлюднив телеграм-канал "Одеса як вона є".

Як повідомляється, на момент обстрілу в будівлі дітей вже не було. Наразі залишається невідомим, хто і для чого це зроби. Водночас у Поліції Одеської області повідомили, що "тривають перевірки повідомлень про замінування дитячих навчальних закладів в Одесі".

Перевірка дитсадків в Одесі, facebook.com/gunp.odessa
Перевірка дитсадків в Одесі, facebook.com/gunp.odessa

Раніше в Одесі невідомі погрожували підірвати 185 дитячих садків по всьому місту. Про це повідомляла пресслужба поліції Одеської області.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Правоохоронці розповіли, що повідомлення про замінування надійшло на електронну пошту поліції. Його правдивість перевірили слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції, вибухотехніки та кінологи. У результаті перевірки ДНЗ жодних вибухонебезпечних предметів не було виявлено.

Перевірка дитсадків в Одесі, facebook.com/gunp.odessa
Перевірка дитсадків в Одесі, facebook.com/gunp.odessa

Нагадаємо, безстрашний воїн ЗСУ отримав "бойове хрещення" просто на День Незалежності: "Ціла батарея артилерії...". Він вважає, що це справа для справжніх чоловіків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", учні повернуться у школи ще не скоро: Степанов назвав причину. Максим Степанов пояснив, чому не можна завчасно повернути оффлайн-навчання у школах

Також "Знай.ua" писав, малозабезпечені сім'ї благають Зеленського про допомогу, втомились від космічних цін і тарифів: "Нахабно здерти з людей". Володимира Зеленського просять підвищити соціальну допомогу багатодітним сім'ям