Епатажна співачка Леді Гага, яка виконає на церемонії інавгурації Джо Байдена гімн США, обрала оригінальний образ для цього - вона перевдягнулась у Юлію Тимошенко.

Леді Гага вже приїхала до Вашингтона і готується до інавгурації нового президента США Джо Байдена. На своїй сторінці в Instagram епатажна співачка опублікувала фото, на якому постала в образі українського політика Юлії Тимошенко.

На знімку Гага з'явилася в білому кейпі, штанах та гольфі того ж кольору. Волосся співачка заплела у легендарну косу Юлії Тимошенко, яку вона носила за часів свого прем'єрства в Україні.

"Я молюся, щоб "завтра" був мирним днем ​​для всіх американців. День любові, а не ненависті. День прийняття, а не страху. День, коли ми мріємо про радощі нашої країни. Ненасильницький сон, сон, що забезпечує безпеку нашої душі. Любов з Капітолію ", - підписала вона своє фото.

Леді Гага, фото Instagram
Леді Гага, фото Instagram

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Леді Гага на цьому фото справді дуже схожа на Юлію Тимошенко. Цю схожість помітили й шанувальники співачки, які написали безліч захоплених коментарів під фото.

Саме в такому образі зірка буде виконувати американський гімн до інавгурації Джо Байдена.

Леді Гага, фото Instagram
Леді Гага, фото Instagram

Нагадаємо, церемонія інавгурації президента США за традицією проводиться публічно перед Капітолієм у Вашингтоні

Як повідомляв портал Знай.ua, Леді Гага зізналася у пережитому насильстві

Також Знай.ua писав, Леді Гага без макіяжу потрапила на обкладинку культового глянцю.